- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Kicsit utána néztem ennek a Dacolva a halállal-nak, én még arra emlékeztem, hogy 2 része van, ehhez képest meglepődve tapasztaltam [ezt]. Nekem nagyon tetszik az első rész sztorija, vélmenyém szerint érdemes lenne belevágni a fordításba! Már csak azért is mert a további sztorik és érdekesek lehetnek, amennyire fordítóval ki tudtam venni.
Ha jól rémlik SaGa elkezdte a 2. részt valamikor, de a könyvek miatt parkoló pályára került a projekt.Kerestem Spawn menu-t ehhez a modhoz is, de nulla orosz tudás nélkül nem jutottam sehova.
SaGa ha ráérő időd lesz, megnéznéd a linket? Pár mondatban össze tudnád foglalni az ott leírtakat?
Ezt az Árnyék-völgy pályát láthattuk már valamelyik modban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest