Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir félisten Sziasztok! Kint jártam a Jubileumi, 90. Ünnepi Könyvhéten. Elsőnek a Metropolis Media kiadó pavilonját látogattam meg és nagy örömmel fedeztem fel, hogy együtt beszerezhetők a Stalker sorozat könyvei. Sebtiben le is fotóztam őket, amikor is a pult mögött megjelent egy magyar író; Szélesi Sándor, aki nagyon közvetlenül és kedvesen felhívta a figyelmemet Az ellopott troll című könyvére (a Stalker könyvek alatt látható könyve borítójának felső része). 
 Remélhetőleg az író is felfigyelt arra, hogy időnként fel-felbukkan egy titokzatos látogató, aki a Zóna néhány titkának már részesévé vált és eredeti szándéka szerint a Stalker bűvölete vonzotta a standhoz.Rákérdeztem az eladókra, akik megerősítették, hogy a Stalker könyvek is, jelenleg kedvezménnyel vásárolhatók meg. Habár csak szimpla, kereskedelmi háttér nélküli olvasóként írom ezt, de hátha jól jön valakinek az információ.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- Hifiman Serenade (Bluetooth verzió)
- LG G5 65" bontatlan 3 év jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield