- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kekeeci #34182 üzenetére
Igazat adok neked, valoban nehez egysegesen donteni, hogy hogyan legyen jo.
De en arra gondolok, hogy pl a Faraday nev nem azert ragadhatott a sztalkerre, mert neki Faraday volt a szepapja, hanem mert valami olyasmit tud, tett, tortent vele ami Faradayel, azaz valami olyasmi, ami kapcsolatban lehetett vele.Azaz azt a nevet valami atvitt ertelemben kapta meg.Mittudom en, belecsapott a villam, vagy feltalalta a zonaban, hogy hogyan lehet a villamanomaliabol energiat kinyerni stb.Szoval ha a villam belecsapott, akkor atvitt ertelemben en is hasznalhatnam a Villam/Villamlo/Villamcsapott becenevet neki, vagy ha az energiat nyerte ki, akkor magyarul lehet Langesz is, mert rajott, hogy hogyan kell..stb.Persze, az ilyen orosz neveket nem lehet leforditani, es ez igaz forditva is, ha en mondok magyar neveket, akkor azt a ruszkik nem tudnak leforditani...De ha en nagyon akarom, akkor forditokent adhatok nick-et, becenevet az illetonek, annak alapjan hogy milyennek latom.Pl Ivan Kuznyecovnak adhatom azt a nevet hogy Ivan "Balfek" Kuznyecov, mert egy ujonc katonarol van szo.Es mivel az illeto balfek, ezert a beceneve Balfek lesz, igy fogjak ismerni a Zonaban.Es az, hogy az orosz forumozok, vagy az irok soha nem hallottak, vagy tudjak, hogy Kuznyecovot Balfek-nek ismerik a Zonaban, - mert en a magyar forumozok reszere ezt kitalaltam - az engem hulyere nem zavar, es szerintem oket sem
Sensut nincs is amiert vitazzunk foldim, csak megemlitettem ezeket a dolgokat.
Ha jatek keszitoi nem forditjak le angolra a jatekot, akkor tuti hogy az angol forumokon Furge nem Nimble lenne, hanem Provornij pl
Az orosz forumokon meg Provornij biza nem Nimble, lehetne ezt ragozniSzerintem ezt az egeszet mostmar siman zarjuk le.En majd ugy forditom ahogy nekem jolesik es pont.
Amikor mas fordit majd egy modot magyarra, akkor o csinalja ugy, ahogy neki jolesik, es mi ahhoz alkalmazkodunk, es punktum
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPad topik
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest