- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kekeeci #34182 üzenetére
Igazat adok neked, valoban nehez egysegesen donteni, hogy hogyan legyen jo.
De en arra gondolok, hogy pl a Faraday nev nem azert ragadhatott a sztalkerre, mert neki Faraday volt a szepapja, hanem mert valami olyasmit tud, tett, tortent vele ami Faradayel, azaz valami olyasmi, ami kapcsolatban lehetett vele.Azaz azt a nevet valami atvitt ertelemben kapta meg.Mittudom en, belecsapott a villam, vagy feltalalta a zonaban, hogy hogyan lehet a villamanomaliabol energiat kinyerni stb.Szoval ha a villam belecsapott, akkor atvitt ertelemben en is hasznalhatnam a Villam/Villamlo/Villamcsapott becenevet neki, vagy ha az energiat nyerte ki, akkor magyarul lehet Langesz is, mert rajott, hogy hogyan kell..stb.Persze, az ilyen orosz neveket nem lehet leforditani, es ez igaz forditva is, ha en mondok magyar neveket, akkor azt a ruszkik nem tudnak leforditani...De ha en nagyon akarom, akkor forditokent adhatok nick-et, becenevet az illetonek, annak alapjan hogy milyennek latom.Pl Ivan Kuznyecovnak adhatom azt a nevet hogy Ivan "Balfek" Kuznyecov, mert egy ujonc katonarol van szo.Es mivel az illeto balfek, ezert a beceneve Balfek lesz, igy fogjak ismerni a Zonaban.Es az, hogy az orosz forumozok, vagy az irok soha nem hallottak, vagy tudjak, hogy Kuznyecovot Balfek-nek ismerik a Zonaban, - mert en a magyar forumozok reszere ezt kitalaltam - az engem hulyere nem zavar, es szerintem oket sem
Sensut nincs is amiert vitazzunk foldim, csak megemlitettem ezeket a dolgokat.
Ha jatek keszitoi nem forditjak le angolra a jatekot, akkor tuti hogy az angol forumokon Furge nem Nimble lenne, hanem Provornij pl
Az orosz forumokon meg Provornij biza nem Nimble, lehetne ezt ragozniSzerintem ezt az egeszet mostmar siman zarjuk le.En majd ugy forditom ahogy nekem jolesik es pont.
Amikor mas fordit majd egy modot magyarra, akkor o csinalja ugy, ahogy neki jolesik, es mi ahhoz alkalmazkodunk, es punktum
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- ASUS routerek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kompakt vízhűtés
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest