- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Először is BUÉK. Hehe. Igen én kaptam meg a Turul mod-ot. Sorry, kissé le vagyok maradva mostanában mindennel (levélírás, hozzászólások, mod teszt), remélhetőleg 2-3 hét múlva ismét aktívabb leszek.
Antonius: neked még adós vagyok egy levéllel hamarosan pótolom. A Turul amennyit eddig volt időm foglalkozni vele, nekem tetszett, a zenék is el vannak találva -rock zene hallgatók előnyben-, ha engedélyezed majd lehet tennék ki pár képet bemutatónak a mod-ból. Valóban stabil, semmi problémát nem tapasztaltam eddig (kilépkedés, fagyás akármi).
Az ötletek nekem bejövősek, kíváncsi leszek mit lehet kihozni belőle, lehet majd én is tennék 1-2 dolgot hozzá.Még el nem felejtem látom a 2 vállalkozó kedvű CC mod fordításban részt venni akaró úriember nem regisztrált még itt, pedig átirányítottam ide őket a fészbuk egyik stalkerrel foglalkozó fórumáról. Nem kerestek meg PM-ben?
Timstrike: A te ötleted is jól hangzik amit az Alpha csapatokról írtál, nekem ez a Diverzáns-ban is bejött. Ezt a szálat ki lehetne dolgozni frankón, lennének ötleteim nekem is ehhez.
Erdő: Pár helyen eléggé dícsérik ezt a modot: [Last Day] mit gondolsz, foglalkoznál vele fordítás ügyileg
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest