-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #33281 üzenetére
Persze nem pénz függő, de ösztönző lehet. Látod nincs olyan aki bevállalná. Aki bevállalná az nem tud jól angolul.
Amit írsz az bíz igaz, nem egyszerű kihámozni a sok szövegből, hogy kihez és hova tartozik. 2-3 mondat után már teljesen más van, csak néz az ember, mi van most?
Látod én sem tudom befejezni a Diverzánst, a franc se tudja hányadszor kezdtem el és megint ott vagyok ahol a partszakad. Pedig egyáltalán nem volt könnyű csinálnom, de ez van.
TZS feltöltötte az Ő teljes játékát, majd meglátjuk mire megyek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Apple MacBook
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest