- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #32954 üzenetére
Szerintem nem nehéz, igaz elég az elején vagyok, könnyen megérthetőek a feladatok.
Most csak simán az 1.3-as verzió van fent, most megy, nem érdemes rápakolni semmit. Nálam legalább is behalt tőlük.
Nem dől a lé, úgyhogy nem lehet pazarolni semmit. Érdekes benne, hogy nem a kaja fontos, hanem a víz, mindig legyen nálatok néhány palack, mert a vodka is szomjat generál.
Eddig bejött nekem.
Hál' isten nincs irdatlan sok mutáns sem a Vöröserdőben, és nincs agyatlanul sok anomáliával tele tűzdelve.Új játék indítása előtt érdemes beállítani az opciókat, mert az szopatós lehet, ezt írják is az oldalon. Érdemes elolvasni az instrukciókat. Limanszkba való teleportálásnál is lehetnek gondok, de ezt is írják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő