Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

Sensut: Ez szerintem valami pszi kitörés miatt lett ilyen. Ezt én is láttam de nekem visszaállt alapra egy idő után. Engem például az húzott fel eléggé, hogy ha alszol és jön egy kitörés akkor bizony a játék elveszi tőled az irányítást. Méghozzá úgy, hogy tök sötét van de hallasz mindent ami körülötted zajlik és kb 5-6 percig SEMMIRE nem reagál a játék! Jó alt-tab, meg crt-alt-delete, meg reset-re igen :D De akármit nyomsz meg kell várni a kitörés végét, csak aztán ébredsz fel és kapod vissza az irányítást.

sklopp: Köszi! Belementem a Zsoldosok játékába ki fogom próbálni ezt is, azt is. Most épp lelőttük a Szabadsággal a Tudósokat a Probzspfng hídnál (sosem tudom megjegyezni a nevét :D ), de jött az Alpha csapat is :) Végre van normális detektorom is és AS-VAL a hulláktól. Épp ideje volt, mert a Diverzánsban is ez volt a kedvencem. Amúgy a kereskedőknél, hogy hogy ilyen gyér a kínálat? Persze lehet velem van a baj, megszoktam a Diverzánsnál a cuccok tömkelegét :)

shield: Tényleg nem értem mi lehet nálad. Valakik pedig leszedték tőlem az biztos, az adatforgalom alapján 3-4-en kb. Van még egy ötletem! Privátban adj e-mail címet és dropsend-el, vagy filepostával 2 részletben átküldöm. Ha ez se jó marad a szerverre feltöltés... :)
    Szerencsére a távcsöves dolog nálam nem ilyen. Viszont, hogy csináltad, hogy így néz ki a játék jobb és bal alsó sarka + a bal felső rész?

Kérdeznék, ha nem gond. Zatonba érkezés után egy tag áll a lépcső mellett ő elküld egy különleges képződményért, azt hogy lehet megtalálni? Most nem jut eszembe hol van pontosan -de a térkép mutatja- csak én körbe jártam mindent ott de nem találtam.
    ...és még egy, többször kapok a játék folyamán számomra értelmezhetetlen küldetést!
    WTF? -- > [link]
    Ebből van vagy 3-4. Mi ez?

Új hozzászólás Aktív témák