- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Sensut: Ez szerintem valami pszi kitörés miatt lett ilyen. Ezt én is láttam de nekem visszaállt alapra egy idő után. Engem például az húzott fel eléggé, hogy ha alszol és jön egy kitörés akkor bizony a játék elveszi tőled az irányítást. Méghozzá úgy, hogy tök sötét van de hallasz mindent ami körülötted zajlik és kb 5-6 percig SEMMIRE nem reagál a játék! Jó alt-tab, meg crt-alt-delete, meg reset-re igen
De akármit nyomsz meg kell várni a kitörés végét, csak aztán ébredsz fel és kapod vissza az irányítást.
sklopp: Köszi! Belementem a Zsoldosok játékába ki fogom próbálni ezt is, azt is. Most épp lelőttük a Szabadsággal a Tudósokat a Probzspfng hídnál (sosem tudom megjegyezni a nevét
), de jött az Alpha csapat is
Végre van normális detektorom is és AS-VAL a hulláktól. Épp ideje volt, mert a Diverzánsban is ez volt a kedvencem. Amúgy a kereskedőknél, hogy hogy ilyen gyér a kínálat? Persze lehet velem van a baj, megszoktam a Diverzánsnál a cuccok tömkelegét
shield: Tényleg nem értem mi lehet nálad. Valakik pedig leszedték tőlem az biztos, az adatforgalom alapján 3-4-en kb. Van még egy ötletem! Privátban adj e-mail címet és dropsend-el, vagy filepostával 2 részletben átküldöm. Ha ez se jó marad a szerverre feltöltés...
Szerencsére a távcsöves dolog nálam nem ilyen. Viszont, hogy csináltad, hogy így néz ki a játék jobb és bal alsó sarka + a bal felső rész?Kérdeznék, ha nem gond. Zatonba érkezés után egy tag áll a lépcső mellett ő elküld egy különleges képződményért, azt hogy lehet megtalálni? Most nem jut eszembe hol van pontosan -de a térkép mutatja- csak én körbe jártam mindent ott de nem találtam.
...és még egy, többször kapok a játék folyamán számomra értelmezhetetlen küldetést!
WTF? -- > [link]
Ebből van vagy 3-4. Mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Gmail
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest