Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
shield #31679 üzenetére
A hibajelentések, amiket korábban írtál volt, azok mintha az alpha csapatokra vonatkoznak, talán azokkal lehet valami gond. Próbáld meg kikapcsolni az SGM beállításokban. Én az elején vagy 2 hullám után kikapcsoltam, mert az agyamra mentek és semmiféle crash nem volt eddig. Nem akarom elkotyogni, de már nagyjából kivégeztem a 3 nagy pályát és most kell átmennem Sötét Völgybe, de még egy összeomlás vagy fagyás sem volt eddig ebben a modban, pedig sokszor elég nehezen találtam fel magam benne és sokszor kóboroltam el-vissza a pályák közt potyára. Ilyen szempontból stabil a játék, bár Janovnál eléggé laggol néha. Kíváncsi leszek Sötét Völgyre. Úgy látom ez nem az az SGM, amelyikben a Raktárakhoz is át kell majd menni, csak Sötét Völgy van benne. De mondom, az alpha csapatok nálam kikapcs már az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest