Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
Hehe, hosszú évek stalkerozása alapján mertem javasolni
Dum-dumot lehet rejtekhelyeken találni, igaz, a játék elején alig van, de amint eléred az 1000-res, vagy inkább az 1500-as rangot már lehet kapni a kereskedőknél is. Ahogy 500-zal emelkedik a rangod, úgy lehet egyre több dum-dumot kapni egy-egy alkalommal a boltosoknál. 2300-nál a janovi csaj már egyből 60 darabot kínál, igaz, elég borsos áron, de ha már elértél idáig, a pénz nem lehet akadály...
A lángszórót köszi, de nekem az előző végigjátszásomnál már a pripjatyi átkelésnél már régen megvolt a lángszóró, Noénak már azzal mentem segíteni. Most valahogy sehol sem találok, a kereskedőknél nincs ekkora rangnál sem, a fegyver ltx-ben már régen átírtam, hogy npc-k is hordozhassák, de semmi. Gyanítom, kell hozzá a tehetős ügyfél című feltétel, ekkortól lesz nagyobb választékú és olcsóbb az összes fegyver. Az meg egymillió rubelnél aktiválódik asszem...Más. Szerintem a patch-es exés diverzáns sokban különbözik az orosz verziójú, kumulatívos-másolgatós változattól, abban például aknák is voltak, ebben semmi, hiába kapcsolgatom a mod beállításait. Igaz, ez a mod sokkal hamarabb összefosta magát, a full exés pedig még !!!!egyszer sem!!!! állt meg a játék kezdete óta.
A 9.39-es trükköt nem tudtam, amíg kevés volt, addig spóroltam, de most már mindenkire ezzel megyek, van skuló bőven
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest