- Fotók, videók mobillal
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #31323 üzenetére
Hat, nem tudom mi alapjan tudod majd beloni a tulajdonsagait, nezd meg hogy milyen ertekei vannak a Szkat 9-nek es 9M-nek, es meg radobsz belatasod szerint 5-10%-ot az ertekeire.
A kepen levo szoveget/magyarazatot leforditom neked, mert nem tudom hogy tudsz-e angolul.Naszoval : a Szkat 9M-en alapulo nehez pancel, a Szkat 10 noveli a mozgekonysagot a konnyebb es jobb vedelmet nyujto anyagok hasznalata altal.Eszmenyien megfelel tamado muveletek kivitelezesere nagyszamu anomaliat tartalmazo teruleten.
PSZ-12 mod-3 mellenybol, beepitett anomaliakiegyenlito egysegbol, es egy kulonlegesen megerositett Sphere- 12 mk.2 sisakbol all.Nagyjabol igy forditottam, majdnem szo szerint, mert lehetne maskepp is.
Az adatait meg a kepen latod, azokat is vedd figyelembe, amikor belovod az ertekeket, + az elodok tulajdonsagait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest