- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Hát ezzel a Call of Chernobyllal továbbra sem vagyok túlzottan elégedett
Nem tudom de minden map ilyen kihalt lesz? Zatonban még azért akad némi élet bár járőröző Stalkerekkel sehol sem találkoztam csak pár Monolithossal meg zombi stalkerekkel. Viszont átjöttem Jupiterre, eddig sehol egy árva lélek, elvétve itt ott pár mutáns, az AA complexben ott vannak a zombik de a terület szinte teljesen üres, Duty-nak, Freedom-nak nyoma sincs, banditákat se láttam sehol, még Monolithost sem. Nem értem én ezt, üvölt a játék azért hogy tele legyen mozgással egy ekkora map, ehelyett csak bóklászik az ember a semmiben pedig itt kéne lennie a legnagyobb harcoknak. Elég lehangoló...
És emellett elég sűrűn crashel random, hibaüzenet nélkül, ma kivágott már vagy 5x-6x legalább pedig mondhatni szinte semmi nincs benne a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest