Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem el, azaz szeretném elkezdeni a játékot, de ezzel a X-Ray 1.6 Engine leállt kifagyásal nem bírok.
Végigböngésztem a netet, meg itt a fórumot is a megoldásért. Annyit találtam, hogy tegyem rendszergazdára az indítást(végül xp módba is raktam, mivel régi játék).
Illetve ez az ominózus user.ltx fájl: egyet találtam a játék főmappájában - ezt kitöröltem, illetve van még egy az appdata mappában. Viszont ha ezt törlöm visszaálnak a grafikai beállítások alapra. Aztán ha módosítom őket akkor újra ott van az user fájl - vagyis ez a graf beállításokat tárolja, hacsak nem játszom kőkorszaki grafikával akkor nem törölhetem(megpróbáltam egyébként - úgy is fagy).
Mi a fenét lehetne még vele csinálni? Tök spontán szivat, van hogy be sem tölti a játékot, van hogy ötpercenként kidob, de játszottam már egy órát is egyhuzamban, hogy nem volt fagyás. Nagyon tetszik a game sajnálnám dobni, de így meg kínszenvedés.
64 bites Win7-em van, a játék steames, csak a magyarítás van fenn, nincs modolva, Eset vírusírtóm van - játékos üzemóddba rakva.
Ha valakinek van valami ötlete, kérem ossza meg velem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Akciókamerák
- Mini PC
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest