- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #30356 üzenetére
Na... itt vagyok. 00.40-kor írtam ,hogy majd holnap folytatjuk.
IDE feltöltöttem az elmentett log fájlokat, most ennyi van.
Ebben van minden: Invalid - ogg comment, registry, stb...
! jeles cirill betűs cuccokat, szekciókat hiányol, stb....!!!\szolgálat bázisa mutans roham mapában levő logok, akkor keletkeztek, amikor Janov állomás és a Kőfejtő között levő, azt hiszem Szolgálatos raktárnál kell megfékezni a mutáns rohamokat. Itt akkor tudtam visszatölthető mentéseket produkálni, amikor kirohantam az útra Zulu tornya elé.
A log végén szerintem cirill betűs területre vagy mire reklamálhat.Sokszor úgy láttam, hogy az xrCore.dll-re és társaira is panaszkodott.
Ami még kiakasztóbb, hogy a Braz és a Sniper mentései is behaltak. Lehet hogy 4GB patch-es exe vagy más féle exe van benne és az kever be. Nem megfelelő az indító exe-je? Azt jó lenne biztosra tudni mi okozza a mentés betölthetetlenséget. Itt most valami rohadtul bekever. 3 mod mentéseit nem lehet már betölteni.
Amit írtál a konzol esetében azt nem tudom megcsinálni, mert nem tudok mentés betölteni.
Talán kellene összehozni egy jó registry bejegyzést is az alapjátékokhoz, mert nem telepítem őket, csak átmásolom.
Egyszerre ennyi, átmegyek privit írni neked más ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest