Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut
üzenetére
Szoval te is azzal szorakozol ? Remek

Lesz aki segitsen, ha elakadok, addig elvagyok mas jatekkal, amig te odakerulsz, ahova en
Kulonben en is pontosan mindig igy jartam, ha elvallaltam a kuldetest, epp mint te, igy hagytam is az egeszet a fenebe.Esetleg lehet hogyha lesz RPG-d (nem tudom van-e a modban most kapasbol), es el tudsz ereszteni egy kapaslovest, akkor ki tudod oket nyirni...vagy lehet megfelelo elmevedelem kell, de nincs egy kurva kepzodmenyed sem, amig el nem jutsz odaig ahova en, es akkor is kell gyujts hozza rengeteg fele kristalyt, es azt sem tudom, hogy a tudosok adnak-e vissza a megvizsgalt kepzodmenyekbol, vagy ujra kell gyujts minden kristalyt hozza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield