- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #28267 üzenetére
Szoval te is azzal szorakozol ? Remek
Lesz aki segitsen, ha elakadok, addig elvagyok mas jatekkal, amig te odakerulsz, ahova en
Kulonben en is pontosan mindig igy jartam, ha elvallaltam a kuldetest, epp mint te, igy hagytam is az egeszet a fenebe.Esetleg lehet hogyha lesz RPG-d (nem tudom van-e a modban most kapasbol), es el tudsz ereszteni egy kapaslovest, akkor ki tudod oket nyirni...vagy lehet megfelelo elmevedelem kell, de nincs egy kurva kepzodmenyed sem, amig el nem jutsz odaig ahova en, es akkor is kell gyujts hozza rengeteg fele kristalyt, es azt sem tudom, hogy a tudosok adnak-e vissza a megvizsgalt kepzodmenyekbol, vagy ujra kell gyujts minden kristalyt hozza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Lightyear - befektetési app
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest