- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #28267 üzenetére
Szoval te is azzal szorakozol ? Remek
Lesz aki segitsen, ha elakadok, addig elvagyok mas jatekkal, amig te odakerulsz, ahova en
Kulonben en is pontosan mindig igy jartam, ha elvallaltam a kuldetest, epp mint te, igy hagytam is az egeszet a fenebe.Esetleg lehet hogyha lesz RPG-d (nem tudom van-e a modban most kapasbol), es el tudsz ereszteni egy kapaslovest, akkor ki tudod oket nyirni...vagy lehet megfelelo elmevedelem kell, de nincs egy kurva kepzodmenyed sem, amig el nem jutsz odaig ahova en, es akkor is kell gyujts hozza rengeteg fele kristalyt, es azt sem tudom, hogy a tudosok adnak-e vissza a megvizsgalt kepzodmenyekbol, vagy ujra kell gyujts minden kristalyt hozza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest