Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
Ha valaki tud nekem linkelni, vagy szerezni, olyan hang tompított lövés hangot, ami illik egy romboló puskához ( .50 kaliberű Romboló puskához - .50BMG, 12,7x99mm), kettő darab különálló kellene. CSAK OLYAN VIDEÓ JÓ NEKEM, AHOL A LÖVÉS HANG TISZTÁN HALLHATÓ: NINCS SZÉL, NINCS BESZÉD MIKÖZBEN A FEGYVERREL LŐNEK!
Két fegyvernél van azaz opció, hogy ha kifejleszted rájuk a hangtompítót, akkor hang tompítottak maradnak a lövések.
Ennél a két fegyvernél fordul elő:
- M99-2 ( Kínai, .50BMG 12,7x99mm)
- KVSK (12,7x108mm .50BMG RUSSIAN, Orosz)Ha valaki tud ilyet nekem, akkor azt nagyon szépen megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest