- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Fotók, videók mobillal
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Riot Gin #27700 üzenetére
Aszongya, hogy A Halál Leple alatt 2?. Épp befejeztem a Secret Trails 2-t, amit mindenkinek ajánlok. A legjobb sztori, amit modban valaha is elkészítettek, mivel ez Strelok előélete egész a SOC alapjáték kezdetéig. Aki ezt végigviszi, annak többé nem lesz gondja a Stalker játékokkal és bátran mehet akár élőben is a Zónába
.
Szóval gondoltam kipróbálom A Halál Leple Alatt 2-t. Az egyes nem tetszett, azt hittem, hogy befejezetlen, annyira kusza és hiányos volt. De ha van már kettes is, akkor az egyes egy összecsapott, amatőr munka volt és reméltem, hogy a második rész valamivel jobb és értelmesebb lesz. Hát egyelőre nem, mert az istennek nem tudom elindítani. Pedig a Repack csomagot szedtem le, ami tartalmazza a teljes alapjátékot is, belőve a modhoz (állítólag). Hozzácsaptam az angolosítást, átírtam a localizationt, ahogy azt megírták, de folyton valami baja van az xrcore.dll -el. Próbáltam a saját alapjátékommal, de szintúgy kidob. Angolosítás nélkül dettó. Próbáltam felbontást, megvilágítást cserélni, de semmi se segít, úgyhogy máris elment a kedvem tőle. Keresek valami mást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Androidos tablet topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest