- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Feltelepítettem a Misery mód 2.1.1-et és szükségem lenne 1-2 tanácsra! Magyarosítás van hozzá?
Na szóval meglepődtem, hogy, mint (elvileg) képzett katona nem katonai ruhában, mp44-el pisztoly és távcső nélkül valamint 2-2 tárral indul a zónában egy olyan helyen, ahol kapásból mögöttem anomália előttem kiugrálós rész van (miért???? Nem számít). Na szóval a vízműnél kapásból előbb megláttak, innen elmenekültem, mert 2v1 volt és ők láttak én meg őket nem. Majd az ormányosok a semmiből előjöttek, akik elől elmenekülni nehéz...haltam. Következőre, csak ormányosokba futottam...haltam. Majd kutyákba...és haltam. Eljutottam az egyik helikopterhez, ahol azaz agyperzselős gnómizé (hipnotizáló) és egyből meghaltam.
Mondom oké, itt taktikázni kell elég keményen, de szeretnék tippeket kérni a kezdéshez. Magyarosítás igazából a tárgyakhoz kell, mert nem igazán sikerült lefordítanom őket.
Kipróbáltam a Black Road-ot, de ott is az ormányosok öltek meg és nem a zombik!
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest