- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Feltelepítettem a Misery mód 2.1.1-et és szükségem lenne 1-2 tanácsra! Magyarosítás van hozzá?
Na szóval meglepődtem, hogy, mint (elvileg) képzett katona nem katonai ruhában, mp44-el pisztoly és távcső nélkül valamint 2-2 tárral indul a zónában egy olyan helyen, ahol kapásból mögöttem anomália előttem kiugrálós rész van (miért???? Nem számít). Na szóval a vízműnél kapásból előbb megláttak, innen elmenekültem, mert 2v1 volt és ők láttak én meg őket nem. Majd az ormányosok a semmiből előjöttek, akik elől elmenekülni nehéz...haltam. Következőre, csak ormányosokba futottam...haltam. Majd kutyákba...és haltam. Eljutottam az egyik helikopterhez, ahol azaz agyperzselős gnómizé (hipnotizáló) és egyből meghaltam.
Mondom oké, itt taktikázni kell elég keményen, de szeretnék tippeket kérni a kezdéshez. Magyarosítás igazából a tárgyakhoz kell, mert nem igazán sikerült lefordítanom őket.
Kipróbáltam a Black Road-ot, de ott is az ormányosok öltek meg és nem a zombik!
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest