Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979
üzenetére
Fel kellett rohannom az Erdőgazdasághoz, testőrt kellett volna játszani valami kereskedőnek, de állt már a bál. Nagy lövöldözés, úgy döntöttem, hogy arrébb megyek be a ledőlt ház falon. Ez volt a szerencsém, épp csak feltudtam húzni a padlásra, rengeteg pók jött, egy Zanoza, kutyák, vadkanok. Na ezek mindenkit lerendeztek, talán 2-3 banditát lőttem le a kb. 20-ból. A dögök is megritkultak, a végén már csak párat kellett lerendeznem. Az a jó benne, hogy minden egyes dögből le lehet vágni egy testrészt, még nem próbáltam eladni, nem tudom mennyit hoz a konyhára.
Ahogy hubai1979 írja, ha ezek jönnek akkor nem lehet rambózni, ha futsz, akkor az életedért futsz. Érdemes óvatosan, körül nézve haladni.Riot Gin mutatja a karakter nevét és hova tartozását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Update 12.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield