Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Jah, ott volt bent.
Én se értettem, azért írtam ide. A PSZI sugárzás is rám volt csak hatással, többiek észre sem vették. De megoldottam.
Kiscsákó egyszer engedte, hogy közel menjek hozzá, nem ütött, így szépen kitoltam az épületből. Asszem visszatöltöm és felveszem FRAPS -el. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én se értettem, azért írtam ide. A PSZI sugárzás is rám volt csak hatással, többiek észre sem vették. De megoldottam.
Kiscsákó egyszer engedte, hogy közel menjek hozzá, nem ütött, így szépen kitoltam az épületből. Asszem visszatöltöm és felveszem FRAPS -el. 
shield