Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #26901 üzenetére
Az Iránytűhöz lejjebb ott van a video is....
Amúgy Radaron van, közel ahhoz a helyhez, ahol át lehet menni a drótkerítéseken a Pripjaty felé vezető útkereszteződésnél, arrafelé, ahol a zombikat kellett lehentelni.
Meg a sziklafal és egy nagyobb kő között (a képeken talán pont az látszik hátul) van egy hulla is, a hátizsákjában értékes cuccal, de nagyon magas a sugárzás. Nekem úgy sikerült kiszeni, hogy a drótkerítés felől közelítve felmásztam egy közeli sziklára a fal mellett, onnan beugorva és futva fel tudtam kapni a cuccot és kirohantam, épp megísztam a sugárhalált, maximumra tunningolva a sugárvédelmet. Azt már meg nem mondom, mi van ott pontosan, de fontos lehet, mert tudom, hogy vagy fél órát köröztem arrafelé, mire meglett és vagy négyszer töltöttem vissza, mire sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Vicces képek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest