- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #26901 üzenetére
Az Iránytűhöz lejjebb ott van a video is....
Amúgy Radaron van, közel ahhoz a helyhez, ahol át lehet menni a drótkerítéseken a Pripjaty felé vezető útkereszteződésnél, arrafelé, ahol a zombikat kellett lehentelni.
Meg a sziklafal és egy nagyobb kő között (a képeken talán pont az látszik hátul) van egy hulla is, a hátizsákjában értékes cuccal, de nagyon magas a sugárzás. Nekem úgy sikerült kiszeni, hogy a drótkerítés felől közelítve felmásztam egy közeli sziklára a fal mellett, onnan beugorva és futva fel tudtam kapni a cuccot és kirohantam, épp megísztam a sugárhalált, maximumra tunningolva a sugárvédelmet. Azt már meg nem mondom, mi van ott pontosan, de fontos lehet, mert tudom, hogy vagy fél órát köröztem arrafelé, mire meglett és vagy négyszer töltöttem vissza, mire sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest