- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Az Ulefone gyárában jártunk
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Aarpok #26675 üzenetére
Az artik helye visszatöltésenként is változik, ahogy láttam. Összeszedtem a mocsárba esett helikopter mellett vagynégyet, majd sikerütl belegyalolgoni egy kivédhetetlen anomáliába és a visszatöltés után egy darabot nem találtam belőlük. Örültem nagyon... De olyan helyeken is vannak, ahol az ember nem is gondolná. Pl ha kezdő helytől balra lévő mocsaras tóba lemész, az egyik szigetecskén van egy fegyverjavító készlet, meg mellette a vízben találtam egy artit. Meg az úton sétálva is, ott, ahol Buduláj hever a csatorna mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Audacity - hangszerkesztés
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő