Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Nincs megállás akkuméretben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Aarpok #26675 üzenetére
Az artik helye visszatöltésenként is változik, ahogy láttam. Összeszedtem a mocsárba esett helikopter mellett vagynégyet, majd sikerütl belegyalolgoni egy kivédhetetlen anomáliába és a visszatöltés után egy darabot nem találtam belőlük. Örültem nagyon... De olyan helyeken is vannak, ahol az ember nem is gondolná. Pl ha kezdő helytől balra lévő mocsaras tóba lemész, az egyik szigetecskén van egy fegyverjavító készlet, meg mellette a vízben találtam egy artit. Meg az úton sétálva is, ott, ahol Buduláj hever a csatorna mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest