- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #26556 üzenetére
Én most a Diverzans-t tolom. Ebben is elég szegényes a lőszer készletem. Zatonban kezd, mindjárt a belépésnél jött egy Vérszopó és már nem is tudtam beszélni Petykával, akinek a pénzét kellett volna el vinni a Szkadovszkra. Alig bírtam kinyírni, jól el kellett bújnom egy bokorban. A két szegény halott Stalkertől elvettem a cuccokat. Bagoly alig ad 150-200-at egy AK-ért. Még jó, hogy mindjárt a Fűrésztelep felé mentem és ott volt egy rakat zombi. De így is ha egy Abakant megjavíttatnák , akkor majd az összes pénzem ugrana. Pedig majd meg kell, rá lehet rakni egy olcsó távcsövet. Bagolynál most csak páncéltörő lőszer van jó pénzért, ezért Stalkerektől veszek simát. Vannak ezek a nagy dög pókok, ezek sok lőszert elvisznek, sokszor inkább szedem a lábam. Mondjuk az jó, hogy minden dögből le lehet kapni egy alkatrészt.
Sokszor csak kullogok a többiek után és akiket kicsinálnak a dögök, azoktól loot-olok. Banditákat amúgy általában egyik modban sem szoktam bántani, hacsak nem ellenségesek vagy lövik a Stalkereket, most kénytelen leszek orvul leszedni őket.
Jaa..és Szakállnak nincs szakálla és kicsöcsösödött és most Szonykának hívják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest