Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvtneo
csendes tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Sajnos angol, de jó volna magyarul...hmmm

Ha fejből tudsz pár rejtekhelyet, akkor könnyen összelehet kaparni néhány vackot, amit továbbadva szép pénz hoz. (és nagyon nem mindegy kinek adsz el mit, én nemrég jöttem rá. Valamiért Szakáll ad pl 500-at, Bagoly meg 1500-at, és fordítva
)
A misery nagyon arra hajaz, hogy spórolj ahogy csak tudsz, nekem ez bejön, mert még megcsinálható nehézségű( persze én is sokszor meghalok, de sokszor azért, mert a loot csábító, ahelyett hogy simán elfutottam volna). Az SGM nekem pl azért nem tetszett, mert ha nem használtam mondjuk 5.45x39-es lőszerű fegyvert, a loot-ból összejött vagy 1500-2000 lőszer 1 óra játék alatt....azért ez nagyon kiábrándító. Én a Kordonból a Zatonig tartó úton csak makarovot és dupla csövű shotgun-t használtam, mert hihetetlen könnyű volt. Bekapcsoltam az alfa csapatot, persze azok megfingattak ha közel mentem hozzájuk, DE ha messze voltam, mondjuk annyira, hogy egy AK-val távcsővel felszerelve láttam őket, és lőttem rájuk, nem reagáltak, buták voltak...abba is hagytam a játékot, amikor Pripyat-ban a gyakoribb lőszerekből volt 2-3 ezer, a 9x19-esből, mert nem használtam semmit belőle, 8000 körüli jött össze...Minden kaliberhez volt 2 fegyverem maxra feltuningolva, stb...Ezzel nem sztárolni akarom magamat, csak elmondtam a véleményem azzal kapcsolatban, hogy egyes modoknak jó a nehézsége, valamelyiknek meg nevetséges. Az SGM-nek amúgy jó sztorija, mellékküldetései voltak, sok fegyver stb, de ez a rengeteg cucc...A halál leple alatt-ban a nehézség pl elég jó volt, nem kellett hiperszuper fegyver egy szervorruhás lelövéséhez, elég volt valami ami köztes lőszerrel tüzel, pl egy egy ak, de néhány kisebb kaliberű fegyverből leadott lövés is eredményes volt. Csak nekem bebugzott a mod, felidegeltem magam rajta és hagytam.
Hú ez hosszú lett, ezért inkább szép napot kívánok mindenkinek, süt a nap!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiMedia lejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
shield