- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strelok88
csendes tag
Hi all, tudna valaki segíteni modolásban? ugyanis, van az SMRTER mod, amiben több új páncél/ruha viselhető, mint ami alapjában a játékban van....na most, nekem nem kell a többi kacat amit az smrter ad, nekem csak a páncélok kellenének, csak azt meg nem tudom úgy kiszerkeszteni az smrter modból, hogy ne crasheljen le az alap játék xddd Nos ehhez kérnék egy kis segítséget, hogy hátha tud valaki ebben segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest