- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strelok88
csendes tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nos, hát rájöttem, hogy hogyan kell csinálni, kész is van, és bocsánat a megfogalmazás miatt, azt szerettem volna, hogy ami páncél van az SMRTER ben, azokat a vanilla játékban is tudjam használni, most ezt sikeresen megcsináltam, tudom használni őket, tökéletes minden, már csak annyi hiányzik, hogy a Yanov állomáson Hawaiian tól bármikor meg tudjam venni az összes páncélt amit újonnan hozzáadtam a vanilla játékhoz, csak nem tudom, hogy pontosan mire írjam át a trader.LTX fájlokban az értékeket a páncél mellett

-
Strelok88
csendes tag
Hi all, tudna valaki segíteni modolásban? ugyanis, van az SMRTER mod, amiben több új páncél/ruha viselhető, mint ami alapjában a játékban van....na most, nekem nem kell a többi kacat amit az smrter ad, nekem csak a páncélok kellenének, csak azt meg nem tudom úgy kiszerkeszteni az smrter modból, hogy ne crasheljen le az alap játék xddd Nos ehhez kérnék egy kis segítséget, hogy hátha tud valaki ebben segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield