- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

galaktikus aktív tag válasz  Dhampir

üzenetére Dhampir

üzenetérea Clear Sky-t egyszer próbáltam, de az annyira nem tetszett.. valami fix találati ráta volt abban, és bármit csináltál akkoris eltalátak az NPC-k ezer km-ről.. ezért nem tetszett annyira.. meg a magyar szinkron miatt..  lehet amúgy korán mondtam ítéletet.. talán még kap egy esélyt, mert annyira sokat nem nyomtam.. lehet amúgy korán mondtam ítéletet.. talán még kap egy esélyt, mert annyira sokat nem nyomtam.. Dodopek oldaláról szoktam lenézni minden küldetést, mert különben nem találnék meg kb. semmit.. a PDA keresős részt nem is tudom, hogy hogyan lehetne segítség nélkül megcsinálni..  Antonius1978: Semmilyen csapatom nincs még.. voltam már pripyatban is.. lehenteltem vagy ötszáz zsoldost, közben kb. négyszázszor haltam meg.. 
 Most a katonai raktáraknál vagyok megint.. nem értem esküszöm.. voltam a szőlőn is.. ha jól emlékszem ott valami fegyver volt, azt el is vittem ahova kellett.. A gyógyszeres küldetést kitől kell felvenni? Pripyat-ban nem is találkoztam olyannal aki nem ellenség lett volna...szerk.: az látom, hogy ghost-tól kapom a gyógyszeres küldetést, de őt hol találom?  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet amúgy korán mondtam ítéletet.. talán még kap egy esélyt, mert annyira sokat nem nyomtam..
 lehet amúgy korán mondtam ítéletet.. talán még kap egy esélyt, mert annyira sokat nem nyomtam.. 

shield
 shield