Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
Valami el van rontva az AMK-ban a Seva öltözetnél. Elvileg ez lenne a leginkább ellenálló az anomáliákkal szemben, de ha belemegyek a gázba valahol, másodpercek vannak hátra és végem. Mikor először játszottam végig, csak Pripyat-ba menet az alagútban próbáltam használni a ruhát, és lenni nagy meglepetés. Másik cuccban sikerült csak átmenni. Nemrég újra kezdtem, feltuningoltattam, hordtam is, és kiderült ami kiderült. Pár oldallal korábban valaki panaszkodott erre az alagútnál, nem tudott átjutni. Úgy látszik, az alagútban kerülni kell a Sevát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest