Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
Valami el van rontva az AMK-ban a Seva öltözetnél. Elvileg ez lenne a leginkább ellenálló az anomáliákkal szemben, de ha belemegyek a gázba valahol, másodpercek vannak hátra és végem. Mikor először játszottam végig, csak Pripyat-ba menet az alagútban próbáltam használni a ruhát, és lenni nagy meglepetés. Másik cuccban sikerült csak átmenni. Nemrég újra kezdtem, feltuningoltattam, hordtam is, és kiderült ami kiderült. Pár oldallal korábban valaki panaszkodott erre az alagútnál, nem tudott átjutni. Úgy látszik, az alagútban kerülni kell a Sevát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS routerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield