- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
Valami el van rontva az AMK-ban a Seva öltözetnél. Elvileg ez lenne a leginkább ellenálló az anomáliákkal szemben, de ha belemegyek a gázba valahol, másodpercek vannak hátra és végem. Mikor először játszottam végig, csak Pripyat-ba menet az alagútban próbáltam használni a ruhát, és lenni nagy meglepetés. Másik cuccban sikerült csak átmenni. Nemrég újra kezdtem, feltuningoltattam, hordtam is, és kiderült ami kiderült. Pár oldallal korábban valaki panaszkodott erre az alagútnál, nem tudott átjutni. Úgy látszik, az alagútban kerülni kell a Sevát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Home server / házi szerver építése
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest