- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
#67026816 #18904 üzenetére
Én úgy írom át a szövegeket, hogy lementem xms-be, majd ha kész, vissza. Nem nagy dolog, még Dez0 is írta a LA topikban, hogy így csinálják.
Baltoafarkas Nem tudom mi lehet a gond. Próbálj friss drivereket, friss Dx-et, GTA-hoz (gondolom IV) meg próbálj shadermodel átalakítót. Esetleg még azt lehetne, hogy kiszedem az én beállításaimat és átadom, hogy át tudd állítani. Próba szerencse.
Aarpok A tesztelés is nagy segítség lehet. Brazban is volt hogy találtam néhány elírást, jeleztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest