Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
shield #18890 üzenetére
Nálam ez a verzió van fenn:
Na ezt a verziót nem kívánom senkinek, van benne egy apró programozási hiba, a log fáljba amit ír hibaüzenetet az időnként 1.5 gb -ra is rúghat
túlcsordulás program hiba, mikor észrevettem közel 30 gigabájtocska figyelt a logs könyvtárban
Én most mindent amit a Levesemről tudok át nyújtom nektek:[link] ,[link]Ha jól emlékszem ezt a verziót valakinek a webtárhelyéről töltöttem le, csak nem emlékszem kié volt.A verzió előnye az volt, hogy nem kellet neki SHOC alap game, hanem egy games könyvtárba kipakolta magát és ezen belül van egy options mappa, amiben vannak a grafikai extrák, god mode, hol s hogy induljon stb.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lenne egy kérdésem ALL, ez egy Shadow Chernobyl mód, miért nem ott hánya vetjük meg az okosságot, ott is van rátermett pajtik aki segíthetnek, segítenének [link] ez nem szőr szál hasogatás csak egy kérdés, mert engem nem zavar d(O_X)b
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Docker konténerizálás
- Motoros topic
- Router gondok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest