- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #18607 üzenetére
Megpróbáltam újra.A rádiózavarásig visszamentem bekapcsoltam az autosave - t.Csinálgattam a dolgokat és a kivonulás befejeztével megint maradt strelok meg az őrnagy úr szellemnek.Nem foglalkoztam vele csináltam tovább.Megkerestem a dokumentumokat visszamentem jupiterre beszéltem akivel kellett.Hermann - tól felvettem a 6 ismeretlen arti küldetést.Zatonban kezdtem meg is lett 2.Mennék vissza pripyatba kidob Incorrect load hibával.Próbálom jupitert,de már be sem töltötte amikor ott állok navigator előtt.Szóval most megint nem megy.Nagyon kezd már elegem lenni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Windows 10
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest