Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- MIUI / HyperOS topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
hubai1979 (#18402) hubai1979 hsz-ben küldtél egy linket. Azt mire szántad, mert ismerem? Ott nincs az SGM2.2-höz Geo mod, ha arra gondoltál.
Antonius1978 én is az SGM Geo English All-in-one-t néztem ki magamnak. Nagyon kíváncsi vagyok rá, ha már ennyire dicsérik.
rétisün a Legendary a ShoC-hoz van. Eláruljak egy titkot (ami nem titok) ha benézel az oldalamra, A Legendary-hoz már igen jól áll a fordítás, csak kis gondom akadt a játékkal. Ha visszaolvasol itt is és a SoC topikban is írtam. Az oldalon fent van egy elnagyolt fordítás. Nem tudom, hogy másnál előjön-e ez a probléma, érdemes-e tovább foglalkoznom vele.
dodopek az AMK 2.0 Devolution melyik modhoz hasonlít? Amúgy már töltöm is le, csak nem tudom mikor tudok vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest