-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Hihetetlenül hamar végetért a WiP.
SPOILER!
Fang feladata után érdemes az erőmű területéhez vezető úttól beljebb álló darura felkapaszkodni és távcsővel körülnézni.
Így alig kellett harcolnom. Az elkerülés módszere bevált, csak a fenti Monolithos lövészeket és néhány Irányító pajtást kellett kényelmesen lesniperezni a magaslati ösvényemen.
Hatalmas tűzerőm volt, de egyáltalán nem kellett használnom. persze lehetett volna, de nem akartam szadiztatni magamat, most nem volt kedvem puffogtatni.
A tartalékban vitt Sevámra nem is volt szükség. 3 Buborékkal, egy Medúzával és egy Iránytűvel elvoltam a legnagyobb sugárdózisban is. Plusz egy csomó képződmény figyelt a hátizsákban, amit fel sem tudtam használni.
Kemény bugok voltak az erőmű tetején, nem egyszer lezuhantam az erőmű alá. Egyszer éppen a képződmény közelébe estem le, felvettem utána irány a teleport. Nem teleportoztam végig, hanem leestem a kimérák és hiúzszerű mutánsok közé, de ott kiszaladtam. A kerítés melletti csöveken szusszantam egyet, közben vérszopók lihegése vett körbe. Miután kifújtam magamat, akkor odairamodtam Fangékhoz, átadtam a cuccot és érzékeny búcsút vettem a Zónától.
A végén lévő szöveget csak nehezen, részlegesen bírtam elolvasni, mert világos színű betűi miatt sokszor beleolvadt a háttérbe.
Képek:
Erőműi Irányítók:
Villám a teleport mögött:
A nagy kéménynél:
Tűzben:
Lezuhantam az erőmű alá:
Visszaidézés a múltból, "a jantari késes":
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest