Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ViZion
üzenetére
Végre megvolt a helikopteres feketedoboz küldetés is. Nem gondoltam volna, hogy ilyen későn kapom meg, már attól tartottam, hogy valami bug miatt elmaradt. Az eltűnő hullák miatt ezen nem csodálkoztam volna.
Eggyel nem boldogulok, az Oázisossal. Bizonyítanom kell, hogy ez nem handabanda. Itt én is köbmétereset cuclizok a töküres PDA-térkép miatt.
Egy Oázist - a találtat - már elvittem a profnak, de ez a tudós telhetetlen. Ez az egy nyavalyás küldetésem maradt a PDA szerint.
Most menjek megint Pripjatyba, de kihez, mihez?
SPOILER:
Ahhoz képest, hogy a gázért nyugisan leereszkedtem Jantarnál, majdnem összecsináltam magamat. Méghogy kiürülnek a helyek és nincs több mutáns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield