- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
d3lete #16420 üzenetére
Az SMG 2.2 vagy ENOT nevut ( a ketto gyakorlatilag asszem ugyanaz), vagy a Youtube-on most neztem valami Misery nevut (faszanak tunik, csak asszem ahhoz nincs magyaritas).
De keszulj fel, hogy sokat fog vacakolni, marmint nekem az Enot eleg sokat. Sokszor nem fagyott ki az teny, de amikor a palyak kozott mozogtam, akkor mindig.Mondjuk az automata mentest vissza lehetett tolteni, es akkor mar a masik palyara dobott be, ahova menni akartal.
En Dx9-el jatszodtam vegig, lehet hogyha most betennem a DirectX-10et akkor nem szarakodna annyit.
A Way to Pripjatyban soha nem szaggat Dx10el, - mondjuk esetleg akkor amikor sokat tolt a vinyo egyet-egyet rant a kepen -, ha felrakod az Enot-ot, te is allitsd Dx10-re ha birja a geped.Kivancsi leszek nalad majd szaggat-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Temu
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- Latitude 5531 15.6" FHD IPS i7-12800H MX550 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- - Új - Nikon D7500 fényképezőgép - Új -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest