- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
SMRTER 0.41
Sokkal aktívabb a játékmenet, több a mutáns is zombi
Több a random harc, nem olyan unalmas a zóna.Sajnos az idő tájékán maximum 200mb-os csomagot lehetett feltölteni, ezért kellett ketté vennem.
ollózás a témával kapcsolatban régebbi hszeimből:
"Én csak a meglepetések elkerülése végett az ez nem a sima SMRTER
- magyarítás (csak ami feltétlen kell)
- nem kell minden fejlesztéshez toolkit
- pár fegyver és ruha fullra fejleszthető
- max súly 900kg környékén van
- full trade szakállnál (csak a széria cuccok, az arsenalos dolgok el vannak dugva)
- full upgrade bizonyos fegyver és páncél esetében
- FT2000, 60-as tár, vintorez pontosság
- Vintorez 50-es tár, SVU pontosság
- SVU-SVD 20-as tár
- SPSA 16-os tár
- HK 417-hez SVU lőszer kell, mert az eredetije nagyon ritka
- spiderman mod, vagyis bazi nagyot lehet ugrani, ha nem tetszik akkor az actor.ltx-bem a jump_speed sort vissza kell írni 6-osra. Az actor sebzés, sérülés adatait nem piszkáltam. Tehát lehet ugrálni, de fájni fog. Viszont az összes rejtekhelyre el lehet jutni. Ha az összes SMRTER-es rejtekhelyről össze akarod szedni a cuccot akkor lehet át kell írnod neked is a jump_speed sort az actor ltx-ben. Szerintem a 6-os értékkel lehetetlen jó pár helyre eljutni.Aki vissza akarja állítani hogy az eredeti állapot legyen, annak fogalmam sincs mit kellene tennie, mert már nem emlékszek rá, hogy a magyarítás milyen szinten érintette az eredeti fájlokat, de nem lehet túl macerás a dolog. Az actor.ltx, system.ltx valamint a weapons és misc mappát tuti felül kell írni hozzá.
Ja, baromi régen nem játszottam vele, naprakész információim nincsenek, a memóriám meg szar.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield