Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
hubai1979
üzenetére
Kössz a tippet éltem vele
, és ha én is segíthetnék egy picit, az sgm fajta módokban észrevettem egy kis pénz keresési bugot, ha halomra lösz egymás mellet egy pár enemyt, akkor ad pénzt ha (rájuk, beléjük) mész, eddig stimt, na itt a hiba f5_f9 lement-vissza tölt és megint van náluk zseton és így tovább.Fél óra alatt 60 ezert kipörgettem és mentem tápolni a fegyvereket, páncélokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, és ha én is segíthetnék egy picit, az sgm fajta módokban észrevettem egy kis pénz keresési bugot, ha halomra lösz egymás mellet egy pár enemyt, akkor ad pénzt ha (rájuk, beléjük) mész, eddig stimt, na itt a hiba f5_f9 lement-vissza tölt és megint van náluk zseton és így tovább.Fél óra alatt 60 ezert kipörgettem és mentem tápolni a fegyvereket, páncélokat. 
shield