- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Oke, akkor elmegyek a kikotobe is. (es a monolit kuldiket is megcsinalom)
Amugy most voltam a monolitosoknal, erdekes nekem 2-3 kivetellel mindegyik sarga volt, pedig a katonasagnak megcsinaltam a Gaussos kuldetest.
Osszeszedtem a szerszamkeszleteket Nitronak is (megvettem a Zatoni kereskedotol a helyeket), most gondoltam visszamegyek hogy leadjam a cuccot Nitronak, meg Kardannal beszeljek a Gaussrol.
Mit szoltok, eloszor csinaljam a monolit es osszekotos kuldeteseket, utanna is raerek a Gaussal foglalkozni, vagy azt eloszor erdemes megcsinalni minden elott ?Kozben elfelejtettem hogy vissza is lehet menni Pripjatybol Janovba es Zatonba, igy eladtam a piros loszeres mesterloveszt
(ugyanis valami gubanc volt a hirnevemmel, hiaba volt 600, csak a nagyon alap cuccot adta az osszes jatekbeli kereskedo, nem tudtam piros loszert venni, igy gondoltam loszer nelkul nem erdemes magammal hurcolni...es erdekes, mert a katonai kereskedonel most tudnek venni hozza loszert, de nincs fegyver, fene egye meg, jo lenne az ilyenrol tajekoztatni a jatekosokat...)
Tudos keresese kuldi Pripjatyban : esetleg lesz a kuldi folyaman valami kepzodmeny keres, vagy vadaszat a tudosnak ? van meg par es nem adom el oket - ha neadjisten epp azokbol kell majd adjak neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest