- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Carasc0 #13303 üzenetére
Én az alapjátékról beszélek. Semmi Modról, mert azok rosszul optimalizáltak.
Nem véletlen, hogy a Lost Alpha olyan sokáig készül, de le is lesz tesztelve alaposabban, mint a "futószalag-Modok".
2-3 apróbb beszaggatásra emlékszem, de aztán az is elmúlt, mert az élsimításból lejjebb vettem. Végigjátszottam vele anno a teljes COP-ot, de hogyan bizonyítsam be?pedig olvastam az Időgépet, sőt, még filmen is láttam.
Mindegy, szépen ment, és számomra ennyi elég. Ráadásul 32-bites Windows 7 alatt. Akkor játszottam végig másodszorra a COP-ot, és megvártam, hogy elmenjenek a helikopterek, így még volt egy kis zombiharc, és visszatértem a Szkadovszkra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest