- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek #12811 üzenetére
nem tudom, azért kérdeztem. attól, hogy nekem nem volt ismerős, még lehet ilyen mod is.
a játék jó, nekem tetszett, ezek szerint akkor angolul nyomtam végig anno?
nem emlékszem, de jó kis játék, grafika is jó, elő is kéne keresnem, meg a timeshiftet is
amúgy (ha nem is fullosan) de az sgm-et is befejeztem
(na jó, az is túlzás, nert a sniperben is van még keresgéléses meló)
igaz, a katonai raktáras szálat egyelőre hanyagoltam, kiváncsi voltam, ha elmennek a helikopterek, megmarad-e a küldi, de megmaradt, szóval mehetek még raktárazni a hullákat
ami kimaradt, a vulkán, meg valamiért bagoly se akarta adni a swarogos küldit, úgyhogy az a vonal is kimaradt most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest