-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berguson
tag
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a clear sky után ezzel is! Sokkal jobban tetszik,nagyon bejön!
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy most ott tartok,ahol csapatot kellett összeszednem,hogy a csatornákon át prypjatba menjünk! Át is értünk,majd a csata után monolitiaktól meg is szereztük a gauss fegyvert! Most keresnem kell a hibás fegyverhez leírást,hogy megtudják javítani! Mindenfelé jártam,de nem találtam semmit,és a térképen sem jelez semmi! Valószínű hogy kihagytam valami helyet?
Innen messze van a vége amúgy a játéknak? Mert mint mondtam nagyon tetszik,és még jó lenne játszani vele egy ideig!Másik kérdés,hogy az miért van,hogy van egy kitörés,és ha nem a csapathelyen vagyok (hajó,vasútállomás,stb.) hanem máshol ér a kitörés,akkor mindig meghalok? Pedig ilyenkor mindig olyan helyen vagyok ahol a térkép jelzi hogy oda húzódjak be a kitörés elől! Játék vége és ennyi,kezdhetem az utolsó mentéstől megint! Volt hogy kitörés közben eü.csomagot használtam meg kötszert,de akkor is meghalok...
Ezt mivel lehetne kiküszöbölni?
Köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest