- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
FeketePok #10087 üzenetére
Ott a hatso kapunal levo transzformator haz korul keresd ahol bementel, egy kocka epulet, az eg fele nyulik, azaz magas, tole picitt tavolabb a vizparton van, felig benne a vizben, azaz nalam ott volt.
P : csak par szot tanultam meg oroszul, es a cirill betuket is csak veletlenul ismerem fel
Szerencsere nem dob ki mindegyiknel, van egy olyan mentesem, ahol van kb 15-20 kepzodmenyem, es epp el akarom adni oket 150 ezerert.Azt visszatolti.De amint megkeresem az osszekotot, vagy felveszem a detektort az anomaliabol (7 anomalia van - a mocsarbol ha felveszem ahol a helikopter van), akkor mar kiakad.
Ha nem beszelek az osszekotovel - egy ugynokot kell kiszabaditani a zsoldosoktol Janovban-, vagy ha nem veszem fel a detektort a mocsarbol, akkor simman atenged Janovba.
De ha a 2 kuldi kozul barmelyiket is felveszem, akkor kiakad.1.Fel van rakva az Enot, 2-es fix, es a magyaritas (Pel mester adta a hivatkozasokat)
2.A jatek nem az.
3.A gepem 4200as ketmagos AMD 2,1 GHz, 1 giga video, 3 giga ram
4.Log file hibat mar bemasoltam Emrenek a tegnap, fennebb talalod.
5.A hiba akkor jelentkezett, amikor osszeszedtem mind a 7 detektort a Zatoni anomaliakbol, amelyeket a tudos bunkerbe kell leadj az alfonoknek + felvettem az osszekototol a kuldetest, elmentem a titkos helyre, ott kivettem a zsakbol a zsoldos ruhat, PDA-t, penzt es meg fene tudja mit.
6.A modban nem irtam at semmit, annyira nem erdekelt meg a dolog, hogy belepiszkaljak, orvendek hogy jatszhatok.Idaig csak 1 jatek programozasat tanultam meg a Heroes 4-e't, mert csinaltam egy sajat palyat, de nincs meg befejezve.
7.Ugy remlik hogy regebb egyszer valamit toroltem, talan egy quicksave-et, vagy mast, mar nem tudom miert hoztam ezt a dontest....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Warships
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest