- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Gergi
senior tag
Up!
-
Gergi
senior tag
Upi!
-
Gergi
senior tag
Köszi a tanácsokat srácok!
Én is inkább az E720 felé hajlok. Jobban tetszik mint a D500 és sokkal jobb vidiket csinál. Pécsen sajna még csak újonnan lehet kapni rendelésre. De az túl nagy árkülönbözet nekem (S700 beszámításnál).
Szal akinek van ilyen telója és elcserélné velem akkor az ne fogja vissza magát! -
K!sCs0k333
tag
Szia Gergi!
Azt hiszem csak lebeszélni tudlak a D500-ról, és inkább az E720 felé hajlok, és az a tanácsom, hogy inkább azt válaszd!
D500: Ez egy típikusan olyan telcsi, amit a műkörmös, bőrcuccos Plázacicák megvesznek és villognak vele! Az én szemembe sajnos nem illik 1 fiúhoz, férfihoz ez a telefon! ( csak tanács ) 5-6 dbot adtam el és 1 hónap után eladtam az enyémet is! A Samsung ezzel a telefonnal nagyot alkotott, de a telefon külseje gyenge lett! Szóval, ha nem kis retikülben hordod és nem vigyázol rá annyira mint a szemed fényére akkor lepattan a festék, vagy a mozgatás során is történhetnek balesetek! láttam már olyat, hogy behoztak haweromékhoz 1 ilyet de úgy, hogy beragadt a flop! vagyis nem csúszott rendesen és beragadt! Az első sor billentyűit nem lehetett megnyomni, és szét kellett szedni darabokra!
Szóval ennyit erről
E720: Zenedoboz, kamera, 262k-s kijelző, kívülről irányítható számlejátszás! Nagy memória! Én úgy érzem, ez sokkal jobban illik 1 férfi, fiú kezébe!
A többi tulajdonságát pedig gondolom tudod!
Amúgy a SE S700-ad érdekelne max 50.000 értékben! Ha megfelel ár akkor szólj
, viszem! Csum -
Lest4t
aktív tag
sztem nagyon jó telok a samsungok , apámnak d500 a van és jó képet csinál meg szép nagyon designos. az e720 fényképei picit rosszabbak ez tény nem csak hogy 1 megapixel , mig a d500 nak 1,3 , de maga a minőség is rosszabb , de nem nagyon
VISZONT kibajók az e720 videói , szép forma , szebb kijelző mint a d500 ( ugyanakkora felbontás csak kicsit kisebb a kijelző = nagyobb pixel sűrűség ) , az igaz hogy nem bővithető , de igy is ráfér 15 szám a telora és ha naponta cserélgeted a napi hangulatodhoz , ami kábellel vagy bluetoothal nem sok idő , bőven elég .Igaz nem lehet rajta 100 albumot felrakni , de sztem a 15 elég
saját vélemény , ha meg nem vegyél mp3 playert ( már 20 e ért kapsz nagyon jót ) egyébként én is szemezek az e720 szal
-
Gergi
senior tag
Up!
-
Cargo
aktív tag
próbáld ki a 7610et.
én elcserélem.
Én ugytom az s700ban van symbian. Vagy tévedek? Ha van akkor tényleg hülye vagy ha elcseréled egy samsungra.
-
Gergi
senior tag
Up!
-
volt s700i-m. Gyönyörű képet csinál és ot a memóriabővítési lehetőség = telepakolhatod mp3akkal mert ráadásul szépen is szól. A D500on kb 2 gombot nyomtam le egyszerre pedig ne mvalami vastagok az ujjaim. A másik samsungról nem tudok nyilatkozni. MIndigis rühelltem a szétnyithatós telokat. Az s700i az egyik legjobb teló a piacon. Nem éri meg lecserélni. Én elcseréltem egy Nokia 7610-re de megbántam és visszatértem a SE-hoz. Igaz most P900am van de az s700 volt az eddigi legjobb telom.
-
Gergi
senior tag
Elcserélném független, újszerű állapotban lévő Sonyericsson S700i-met (megvan a doboza + minden tartozéka), Samsung D500-ra vagy Samsung E720-ra. Csak újszerű, független vagy vodás érdekel + minden tartozék! Gari előny!
Várom az ajánlatokat!
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest