Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
A CF az olcsósága/elterjedtsége miatt kellene, de mikrodrájvot nem fogad mind, talán csak a kettesek... Viszont monst a c-5050 Oly-t nézetem, az 200 eFt, de nagyon ütős a képe + az 1.8-as fényerő! (Erre jobban szükségem lenne, mint a nagy telére.) Igaz, a széleken erős az eléletlenedes (teljes nyílásnál?), de még az is beleférne... Hát, anyagiak: egy 200 e feletti költséghez nagyon nagy szerelembe kell esni/esnem, vagy külföld...
Klasszak különben a forgalmazók... A legtöbb gép itthon dúrván a duplája. Persze biztos meg tudják magyarázni... De nekem jobb a májamnak, ha inkább nem értem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest