Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Az elmúlt időszakban az oly C-5050 képeit vizsgáltam... De jó.
Baromi ''jelenlétérzet'', ''nagyon éles kép'' benyomás keltése. Ez OK.
De az ára: A kontúroknál jelentős lépcsősödés, feltűnő mértékű zaj megjelenése a kép bizonyos részein, az egyenes (nem lépcsős) kontúroknál 1-3 pixelnyi ''színátmosódás'' a (kontúr által elválasztott) két szín között. :-(
Több tesztoldal ''a király'' gépnek kiáltja ki.
Hja, nálam is bejött, de ezek ''a másodlagos szindrómák'' azért nem repítettek a mennyekbe.
Vmiért -nem ész érvek alapján- egy-egy konkrét gép vásárlásának tervéhez ragaszkodik az ember (én), míg vmi végérvényes ellenérvet végképp nem talál ellene. Így volt ez nálam az s7000-el, most meg ez a minolta (s414) fészkelte be magát az agyamba... Ezért ennek a képeit tunnningoltam a fotosop unsarpmaszkjával... és olyan 0,3-0,4 rádiusz mellett 100% körüli-feletti amount értékeknél ugyan ezekbe a (c-5050-es) szindrómákba botlottam. A jelenlétérzet kinyomja a plafont (OK!), -de raszteresedés, zaj, színátmosódás... :-(
Nagyon erősen hajlok arra a megállapításra, hogy ez a c-5050 nem is annyira király -a képszélek felé bődületes minőségromlás pl.- csupán az USM-ot még a gépen belül végzik el (gátlástalanul!), esetleg nagy(obb) pontosságú adatokon... Ennyi a differencia.
A minoltás képekkel felé tudok menni a c-5050-es képek ''élességének'', csupán ízlés dolga, hogy kinek mi-mennyire felel meg-elég-sok.
:F
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest