- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Jocofeco
aktív tag
Hát az van, hogy még nem csináltam ilyet, és nekem még az F6 az XP elején is újdonság volt. Persze nem hittem volna, hogy nem a drivers könyvtárban találom a drivert. ( a kézikönyvről annyit, hogy egy átfogó valami volt amiben nem is sata csatinak volt jelölve az alaplapon a cumo (IDE3, IDE4)-> ennyit a könyvről!!!
Jocófecó
U.I.: Azért kösza a sokk!!!! segítséget..... -
Jocofeco
aktív tag
Sikerált!!
Ferraktam egy ide-s vinyót telepítettem az xp-t majd ott új hardverként a sata-s vinyót, és láss csodát nem leírtak szerinti könyvtárban volt a driver hanem egy teljesen másikba. Kimásoltam floppyra és azzal ment is!!! Gigabytosok ne a cd/drivers/sata, raid könyvtárból dolgozzatok!!!!
Ennyi!!! -
Jocofeco
aktív tag
-
Jocofeco
aktív tag
Hi!!!
Valaki találkozott már ilyennel?
Van egy 80Gb S-ata-s vinyó ami a gigabyte 8xxx alaplapon meg sem mukkan, és a bios-a sem hajlandó semmilyen állításra. Xp-t akartam rá nyomni de ugye nem ismeri fel így F6-ra floppy-val felnyomtam a driver-ét és semmi!! Kiírja, hogy nincs vinyó.... Ugyan ez egy Intel 865-chips esen automatice elindult már megy is fel rá az XP.... Viszont a giga-ból kéne dolgoznom... 5Let?????
Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest