- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
naga
senior tag
nos?
-
-
chicken
senior tag
http://www.passworttresor.de/forum.php3?forum_name=pt&message_number=1230 - itt találtam egy német fórumot, ahol az van, hogy
''Zuerst Strom wegnehmen (ca. 10 Minuten). Alle Kabel ab (sonst hält Rechner die Werte) dann Strom ran und Reset drücken, Rechner anschließen. Wenn Du dann ohne Passwort reinkommst, dann ist die Werkseinstellung wirksam. IP wird nicht geändert.''
most nem tudom, jól értem-e, de ezek szerint ha resetelem, password nélkül bejutok?
HILFE, tud valaki itt németül, jól? -
naga
senior tag
Na ilyet se veszek, a support abszolút nulla! :(
''St-Lab: The Symbol of Quality and Service!'' :(((
itt van egy pár default jelszó, de st-lab nincs.
http://www.phenoelit.de/dpl/dpl.html
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
a st lab honlapján ez minden:
a) Turn off the power of the IPR-4P Router.
b) And take one straight-through Cat.5 LAN cable.
c) Connect one end of the cable to WAN port, and the other end to any LAN port of IPR-4P.
d) Turn on the power to the IPR-4P router and wait around 30 seconds.
e) All setting values will be cleared and back to factory default value.
f) Remove the straight-through cable.
mivel a routert ''hozta'' valaki, semmi papírom nincs hozzá. képtelen vagyok kideríteni, mi a default password. Típusa ST Lab IPR-4P Broad Band Router.
a login csak egy passwordot kér, id-t nem. 'admin' nem jó. -
-
X-COM
nagyúr
router konfigolásához belső cím kell, külső lábára alapból le van tiltva a konfigolás
-
naga
senior tag
http://www.whatismyip.com/
-
X-COM
nagyúr
hát menj rá a tűzfalad konfigoldalára (internet explorerben 192.168.1.1)
-
chicken
senior tag
sziasztok,
nem tudom kideríteni a saját routerem IP-címét kifele. A routert egyáltalán semmi módon nem is látom, csak azt tudom, hogy ő a 192.168.1.1. mint gateway, én meg a 192.168.1.6, de hogy az axelero mit adott neki, azt hogy tudom meg?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest