- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
No megvettem a TP-WR941ND típusú sokat ajánlott routert, de nem vagyok teljesen boldog...
Gyors meg stabil meg minden ami kell, kivéve egy dolgot. Ha megszakítja a szolgáltató a netet vagy a teszt kedvéért ki majd bekapcsolom a kábel modemet akkor nem kapcsolódik vissza a netre magától. Vagy áram ki-be, vagy pedig a webes felületen keresztül újraindítom és utána már van kapcsolat.
Eszméletlenül zavaró dolog főleg ha az ember este töltögetne, illetve arról nem is beszélve, hogy ha a barátnőm ül reggel a gép elé először egy esti net szakadás után...Tud valaki esetleg egy megoldást a problémára ?
-
John D'oh
aktív tag
Üdv Nektek !
router vásárlás előtt állok. Eddig az itt olvasottak alapján a TL-WR941ND tűnik a számomra legjobb választásnak, de épp mielőtt leadtam volna a rendelést megfordult a fejemben, hogy én igazából egyáltalán nem használnám ki a WLAN funkciót
Kérdésem az lenne, hogy tudtok e olyan hasonlóan stabil, megbízható routert ajánlani ami olcsóbb lenne a WLAN funkció hiányában.
10 Mbit-es Kábelnethez kell (jövőre nem kizárt a 25 Mbit) sok torrenttel, és a HTPC-hez amin a letöltőgépen tárolt filmeket szeretném magas bitráta ellenére is akadásmentesen lejátszani.
Minden tanácsot szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest