- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hunace #10689 üzenetére
minden gyártónál előfordul - találkoztam már sok újonnan hibás asus, linksys...stb routerrel is -, de biza én szoktam bonyolítani, pláne ha már eleve cserélt routerről van szó, és az már ritkább, hogy a sokadik router sem okés...
jelen esetben komolyabb routerről van szó, több beállítási lehetőséggel mint az a régi routernél adott, nem mindenkinek megy minden elsőre, ha nem ért hozzá eléggé!
amúgy én is javasoltam, hogy akkor cserélje egyszerűbbre, de attól még megnézhetné egy hozzáértőbb, ha van rá lehetőség - de lehet csak én látom így, mert túl sok ilyen esettel találkoztam már... -
shev7
veterán
válasz
hunace #10447 üzenetére
Amikor masszivabb letoltesrol beszelsz, akkor gondolom torrentre gondolsz, ugye?
Ha igen, csokkentsd a maximalis kapcsolatok szamat a kliensben, illetve a gepeken manualisan konfigurald be a dns szervert es n a router cimet add meg, hanem kozvetlenul a upc dns szervereit: 213.46.246.51-54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest