- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Pc Newton #22477 üzenetére
az én olvasatomban
0) gépedet dugd össze a 'saját routerrel egy lan porton (és csak azzal!)
1) a 'saját' (Trust) router ip-címét állítsd át 192.168.1.1-ről, ha azon lenne, másra.
2) a 'saját router pppoe reészébe írd be a felhasználónevet/jelszót
3) ez után a saját router wan portját kösd össze a ZTE LAN portjával.
4) a saját routeren kezdeményezd a pppoe kapcsolatot kézzel, ha kell (és állítsd automatikusra)Igy a saját router fogja minden esetben kezdeményezni a 'betárcsázást', de a ZTE felé, és amikor a ZTE (azaz azon keresztül a DIGI) emiatt kéri a felhasználónevet/jelszót, a Trust küldi neki automatice. Tehát NEM a géped jelentkezik be, hanem a routered!
-
Soma01
veterán
válasz
Pc Newton #22477 üzenetére
Tehát a Trust-tal van a bajod, mert annak a kapcsolatát dobja el a Win7?
A ZTE-be meg be van dugva a Trust, abba a portba, ahová eddig a számítógéped volt? Így most nem a gépeden tárcsázol, hanem a Trust router tárcsázik?
A gond meg csak az, hogy a router-t és a gépedet nem tudod összekötni stabilan?
Kábellel megy Trust+géped? -
Soma01
veterán
válasz
Pc Newton #22474 üzenetére
Azt leírhatnád, hogy mit szeretnél, mert számomra nem világos.
A ZTE-t össze akaros kötni egy másik TRUST márkájú routerrel. De hogyan és miért? Hogy jön ide a Win7?
A ZTE már eleve egy router ami már betárcsázik, ez után te nem fogsz tudni még egyszer.
Azt is irtad, lentebb, hogy netet akarsz osztani. De a ZTE már osztja... Igaz, nem a legjobb megoldás, de osztja és van rajta Wifi is.
Így nem értem mit szeretnél. -
Gyurka6
őstag
válasz
Pc Newton #22469 üzenetére
Hali!
Amennyiben ugyanazokat az adatokat adod meg a routerben, mint a gépednek van, akkor működnie kell.
Itt lehet a buktató, hogy a gépeden is marad a ppoe beállítás, a router nem jól van beállítva, esetleg nem alkalmas a csatlakozásra (ezt nem tudhatom, olvastam a digi topikba, hogy nem tudta kezelni a nagyobb wan oldali sebességet). Egy kölcsön router, vagy a jelenlegi egy másik, már működő helyen való kipróbálása hozhat megoldást. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest