- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
HussarF #24933 üzenetére
win7 alatt utorrentben van perpillanat több mint 400 torrent seedben és sose volt ilyen gond, szóval kétlem hogy a win8.1 vagy a torrent kliens a hibás. lehet hogy a routerben van valami kapcsolat szám korlátozás,de sajnos nem ismerem ezt a linksys-t. a kérdésed a router topikjában szerintem jobb helyen van.
-
válasz
HussarF #24933 üzenetére
Oké, nem tudom pontosan, hogy mi történt, de helyreállt a rend. Egy másik topikban kaptam azt a tippet, hogy kapcsoljam ki az SPI Firewall Protectiont a routeren. Ez megtörtént, utána minden helyreállt. Ami viszont zavarbaejtő, hogy utána visszakapcsoltam, hogy reprodukáljam a problémát, de az nem tért vissza! Szóval úgy tűnik, hogy az okozta a bajt, de most már bekapcsolt állapotban sem problémázik. Nem igazán értem ezt, úgy tűnik lelke van... Azért köszi mindenkinek, aki próbált segíteni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
HussarF #24929 üzenetére
gugli szerint ez többeknek segített:
- cmd-be (amit run as administrator-al indítasz): netsh winsock reset
- utána reboot
másik hogy az ipv6 komponens (ha nem használod) ne legyen bepipálva a hálókártya tulajdonságainál.
ha egyik sem segít akkor nem ártana némi bővebb diagnózis. milyen OS, amikor a nemtudni milyen böngésző ezt mondja akkor cmd-ből van-e névfeloldás (nslookup index.hu vagy nslookup index.hu 8.8.8.8). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest